Szeptember 27-én átadtuk a Multiházat és a homoktanyasi közösségi házat.

A Szociális Városrehabilitációs pályázatunknak egyik eleme a Multiház, mely a közösséget szolgáló szervezeteknek ad helyet a jövőben.

Rendőrőrs, polgárőrség és önkéntes tűzoltóság, valamint civil iroda található majd az épületben. Ez fontos beruházás városunk életében, hiszen a település központjában egy meghatározó épületet tudtunk megalkotni, amely szimbóluma az együttgondolkodásnak és a tenni akarásnak.

A Kossuth tér ezzel a beruházással kezd igazi városközpont jelleget kapni, de nagyon hiányzik még egy körforgalom, amelynek kialakítása egyik fontos fejlesztési célunk a közeljövőben.

multi.jpg

Homoktanyán sikerült véglegesen, minden korosztály megelégedésére felújítanunk a régi iskola épületét, mely 1909 és 1910 között épült, és 1911. szeptember 1-től folyt ott oktatás. Az ott élő emberek összefogásához és közösségi életéhez nagyon fontos volt ez a fejlesztés. A homoktanyasi Aprófalva Asszonykórus számos elismeréssel viszi tovább Nagyhalász hírnevét, büszkék vagyunk rájuk!

homok2.jpg

 homok.jpg

 homok3.jpg

 homok5.jpg

 Emelte a rendezvény fényét a sarmasági táncegyüttes.

 homok4.jpg

 Az Aprófalva Asszonykórus Forrás: Facebook

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ AZ ÉPÜLETEKRŐL ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://orosz-karoly.blog.hu/api/trackback/id/tr936753401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása