1997 áprilisában egy testületi ülésen az Egyebek napirendi pontban tárgyalta a testület egy középiskola létesítését városunkban. 1998-ban megszületett a testületi döntés egy városközpont kialakításáról, amelyben városháza, tűzoltóság, rendőrség, idősek otthona, iskolabővítés szerepelt.

Ez mind megtalálható a csatolt dokumentumokban.

1998-ban, választás után új polgármester lett, Albók József, és a megszületett elképzelést, álmot NEM VALÓSÍTOTTA MEG és most, mint saját ötletét adja elő, mondván, „elkészítettem ennek a középfokú intézménynek egy bővítését, ami olyan hiányszakmákra épülne, amik település illetve országos szinten is hiányoznak”.

Albók úr  megint más tollával ékeskedik, de gondolják csak végig, kinek a polgármestersége idején sikerült – közös munkával, összefogással! – megújítani a városházát, modern otthont adni a tűzoltóságnak, a rendőrségnek, ki újította fel a közintézményeket, az iskolák mellett az óvodákat is, és mikor épült fel az időseknek végre méltó ellátást biztosító új idősek otthona?

NÉZZEN KÖRÜL A VÁROSBAN ÉS CSAK A SZEMÉNEK HIGGYEN!kozep6.jpg

kozep1.jpg

 

kozep2.jpg

 

kozep5.jpg

 

kozep4.jpg

kozep3.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orosz-karoly.blog.hu/api/trackback/id/tr816753449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása