Az energetikai pályázatunknál a bölcsőde és családsegítő épületének munkálatai jól haladnak. A bölcsőde épületén befejeződött a fűtéskorszerűsítés, nyílászáró csere és most a hőszigetelést végzik a hideg beálltáig.

Novemberben kezdik a Petőfi Sándor művelődési házon a felújítást, mely fűtéskorszerűsítést, nyílászárókon hőszigetelt üvegcserét, homlokzat szigetelést és napelem felszerelést tartalmaz.

bolcsi_2.JPGbolcsi.JPG                                                                  
nyilasz_bolcsi.JPGbolcsi_1_1.JPG                                                                                 

"A Zöldváros fejlesztés Nagyhalászban" című projektünket is elkezdték. Készül a Zrinyi utca melletti játszótér felújítása. A Kúria oldalában a Tiszarádi út az Arany János utca felőli szakaszát már leaszfaltozták, elkészült a Csuha - Kállai Kúria udvarának zöldítése (parkosítása). Folytatják a tél beálltáig a két iskolát összekötő sétány kialakítását, futópálya felújítását és a Petőfi Sándor művelődési házban kreatív műhely és kézművesbolt kialakítását. Tavasszal pedig a két leállósáv, kerékpáros pihenő és a tanősvény kialakítása kerül sorra.

jatszot.JPG

zoldvaros.JPG

zoldfal_6.jpg

zoldfal_4.jpg

Befejezték a körforgalom virágosítását.

korf_1.JPG

A Leader pályázaton nyert 30 millió Ft - ból felújítjuk a temetőn a vizesblokkot, rendbe tesszük az utakat és már elkészült az északi falon az előtető az urnafal fölé. Mindenszentek után, ha az időjárás engedi folytatják a munkálatokat.

urna_eloteto.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://orosz-karoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1415269564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása