A közfoglalkoztatásban dolgozó közel 200 ember jelentős értéket teremt településünkön.

Még ha valaki másképp is látja, még a szemétszedésnek is van értéke, hasznos munkát végeznek. Lehet, éppen a nagy kritikusok szemetét szedik fel a járdáról...

A közmunkások megoldották a Táncsics, Árpád utcák közötti belvíz elvezetését, folyamatosan felújították az utcákon található burkolt árkokat, és hamarosan kezdik a Kossuth utcán lévő vízelvezető csatorna felújítását.

A mezőgazdaságban jelentős előrelépés történt: 5000 méter kordonos uborkát ültettünk, amely folyamatosan munkát ad közel 30 embernek. Tíz hektár kukoricát termelünk, két és fél hektár búzánk, két hektár burgonyánk van, de karalábé, zöldség, sárgarépa, a fóliában paprika, paradicsom is található.

Mindezeket az önkormányzati boltban értékesítjük, amely a használatbavételi engedélyek beszerzése után nyit ki.

Rendbe tették a ravatalozót, szigetelik az iskolát és a művelődési házat, és minden olyan más feladatot ellátnak, amely napi szinten szükségesek.

Itt szeretném megköszönni munkájukat magam és a település nevében is!

A bejegyzés trackback címe:

https://orosz-karoly.blog.hu/api/trackback/id/tr635402009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása