A tél beálltáig sikerült a "Zöld Város" pályázatban több projekt elemeivel haladni:

1. A kerékpáros pihenő helyszínén a pont alapok elkészültek.

img_5976.JPG

2. A művelődési házban a kreatív műhely és kézműves bolt kialakítása hamarosan befejeződik.

img_5982.JPG

img_5929.JPG

3. Sikerült kikotorni a két iskola közötti sétány mellett húzódó önkormányzati vízelvezető csatornát. Ez a sétány a két iskola épületet köti majd össze, az Arany János és a Petőfi utcák kertek alján.

setany_1.JPG

3. Az alsó udvarán található futópálya felújítása elkészült, hamarosan felszerelik a labda fogót is az aszfaltos pálya mögé.

futopalya_2.JPG

iskola_futopalya.JPG

Jó ütemben halad a Nagyhalászi Református egyház község templom felújítása. A legszebb épület lesz kisvárosunkban befejezés után. Már mindenki számára látszik a minőségi munka eredménye. 

ref_templom_1.JPG

ref_templom_2.JPG

A bölcsőde fűtéskorszerűsítés, nyílászáró csere után a külső szigetelés is elkészült, és csütörtökön befejezték a külső homlokzat színezést. Hátra van még a napelemek felszerelése. 

szinezes.JPG

szinezes_1.JPG

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orosz-karoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9415334106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása