A Nagyhalászi Zsákgyárban akár 100 fő felvételére van lehetőség, de csak megváltozott munkaképességű dolgozókat keresnek.

Könnyű papíripari, valamint műanyagipari betanított munkára 4 órás foglalkoztatással, szerződéses jogviszonnyal, minimálbérrel (jelenleg 564.- Ft/óra) keresnek dolgozókat.

Elsősorban hölgyeket szeretnének alkalmazni, éppen a papíripari tevékenység miatt.

A feltételek a törvény szerint 2013. június 30-tól:

 „A módosítás a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztathatóságával kapcsolatban fontos változásokat tartalmaz, kibővíti a támogatással foglalkoztatható megváltozott munkaképességű személyek körét az alábbi módon:

Megváltozott munkaképességűnek kell tekinteni:

a) azt a személyt is, aki rehabilitációs ellátásban vagy rokkantsági ellátásban részesül, a felülvizsgálat alapján hozott döntés jogerőre emelkedésének napjáig, de legkésőbb a rá irányadó nyugdíjkorhatár betöltéséig,

b) a rokkantsági járadékban részesülő személyt is a rá irányadó nyugdíjkorhatár betöltéséig,

c) a rehabilitációs ellátásban részesülő személyt is a felülvizsgálat alapján hozott döntés jogerőre emelkedésének napjáig, de legkésőbb a rá irányadó nyugdíjkorhatár betöltéséig,

d) az a)-c) pont alá nem tartozó személyt is, akinek a foglalkoztatása alapján a munkáltató 2012. decemberében megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásához nyújtott költségvetési támogatásban részesült, a 26/A § szerinti hatósági bizonyítvány kiállításának napjáig, de legkésőbb 2013. december 31-ig.”

A bejegyzés trackback címe:

https://orosz-karoly.blog.hu/api/trackback/id/tr995402053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása