Nagyhalász óvoda1 (2).jpg


Újabb jó hírrel szolgálhatok: teljesen megújul a Nagyhalászi Református Óvoda, pontosabban a 2-es óvoda: pályázatot nyertünk felújítására. Közel 400 négyzetméterrel bővül az épület, a régi épületrész is újjászületik.

Gyermekeink XXI. századnak megfelelő, korszerű környezetben tölthetik el óvodás éveiket, akár csak a másik, korábban felújított 1-es óvodában.

Fontosnak tartom leszögezni, hogy az épület az önkormányzat tulajdonjogában áll, tehát Nagyhalász városáé, mindannyiunké, a református egyház csupán az intézmény fenntartója.

Amennyiben megszűnne a fenntartói jog, az önkormányzat venné vissza a működtetést, azaz kötelességünk az épületet gondos gazdaként kezelni (a nagyobb összegű karbantartási munkálatokat a törvény szerint most is az önkormányzatnak kell elvégeznie).

A beruházás a tervek egyeztetése, a kiviteli tervek elkészítése és a közbeszerzési eljárás lefolytatása után augusztus legvégén, szeptember elején indul.

A bejegyzés trackback címe:

https://orosz-karoly.blog.hu/api/trackback/id/tr505401949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása