Hétfőn leadták az ajánlóíveket a polgármester- és képviselőjelöltek. 

Köszönöm eddigi támogatásukat és biztatásukat!

Sajnos nem tudtunk mindenkihez eljutni az ívekkel, de október 12-én, a választáson számítok megjelenésükre. Kérem, erősítsenek meg szavazatukkal abban, hogy Nagyhalász folyamatosan fejlődik.

Láthatjuk a képviselő-jelöltek korábbinál jóval alacsonyabb számából, hogy nincs váltós hangulat Nagyhalászban.

Látunk olyan jelöltet is, aki 2006 és 2010 között minden eszközzel akadályozta Nagyhalász fejlődését, most pedig egy hirtelen váltással összefogott korábbi ellenfelével, akivel korábban kölcsönösen bíróság elé citálták egymást, és az ősi ellenfelek most kéz a kézben támadnak engem.

Ahogyan a régi mondás tartja: ellenségem ellensége a barátom.

Attól félek, hogy ez a nagy összeborulás meghatározza majd a kampány hangulatát: feljelentések, névtelen levelek, hazugságok, lejárató szórólapok özöne várható a következő egy hónapban.

Természetesen állom a nemtelen támadásokat (higgyék el, ezekhez nem tud hozzászokni az ember), és remélem, október 12-én megmutatják a nagyhalásziak, hogy nem a mocskolódásra, a feljelentgetésre, az alaptalan gyanúsítgatásokra szavaznak, hanem Nagyhalász fejlődésére.

Arra a fejlődésre, amelyen 2005-ben elkezdődött polgármesterségem alatt átment a város, arra a fejlődésre, amely kézzel fogható, mindenki által látható.

CSAK A SZEMÉNEK HIGGYEN!

AZ ÉN JELSZAVAIM: NYUGALOM, BECSÜLET, FEJLŐDÉS!

 

 

lista600.jpg

 

A HVB kisorsolta a szavazólapi sorrendet.

A bejegyzés trackback címe:

https://orosz-karoly.blog.hu/api/trackback/id/tr276684001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása