Két iskola ünnepélyes tanévnyitóján is részt vettem: a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola, ahol az iskola igazgatója, Petró László tájékoztatta a szülőket és a gyerekeket arról, hogy mi változik az új tanévben. Lesz például emelt szintű angoloktatás, úszás-, tánc-, tollas- és sakkoktatás, és büszkén adta hírül, hogy sakkeredményei elismeréseképpen referencia iskola lesz az intézmény.

Ibrányban is képviseltem településünket, a Móricz Zsigmond Gimnázium évnyitóján, ahol az igazgató büszkén jelentette be, hogy kémia, földrajz, fizika és biológia tantárgyakból szaklabor épül. Bíznak abban, hogy az előző és ezen fejlesztések vonzóvá teszik a környékbeli diákok számára a gimnáziumot.

suli.jpg

mzsg.jpg

Forrás: http://www.moricz-ibrany.hu/gimi_tanevnyito_2014.html

A bejegyzés trackback címe:

https://orosz-karoly.blog.hu/api/trackback/id/tr186683953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása